Peltopilkin MM-kilpailut keväällä 2021 peruttu koronan takia

Hyvä lukijamme ja seuraajamme,

Peltopilkin kevään MM-kilpailut 2021 jouduttiin korona tilanteen vuoksi perumaan tältä keväältä. Odotimme viimeiseen asti kilpailun järjestämisen mahdollisuutta. Kuten kaikki tiedämme vakavasta epidemiatilanteesta johtuen emme pystyneet kilpailua järjestämään edes nyt keväällä!

Peltopilkki on nimenomaan hyvän mielen ja tuulen tapahtuma jossa voit yksin tai ryhmässä nauttia paitsi kilpailun jännityksestä niin myös hauskasta kisafiiliksestä, ulkoilmasta ja mm. kanssakilpailijoiden edesottamuksista. Kilpailu on myös erittäin viihdyttävää seurattavaa. Tosin osallistumiskynnys on niin matala että paikalle tulijan kannattaa kyllä osallistua itse kilpailuun! Pelkkä kisafiilis on ainutkertainen kokemus ja itse palkinnothan ovat aivan mahtavia. Itseasiassa oikein missään ei ole mahdollisuus tuollaisiin palkintoihin tänä päivänä.

Tutkimme mahdollisuutta järjestää 2021 MM-kilpailu syyskesällä tai syksyllä. Talven 2020 kilpailuhan osoitti että pystymme viemään kilpailun läpi sänkipelto olosuhteissa. Syyskesä tai syksy toisi kilpailuun jälleen uuden ulottuvuuden ja hauskan elementin. Pilkitäänhän veneestäkin😄

Palaamme asiaan.

Peltopilkki järjestäjät

Samankaltaiset artikkelit